Over mezelf

Wie is Sietse?

Ondernemen zit in mijn bloed. Vanaf het moment dat ik kon lopen maakte ik al kennis met het ondernemerschap. Mijn ouders hadden altijd een eigen motor winkel. We hebben allemaal ons rijbewijs en het motorrijden zal altijd een grote passie van mij zijn.

Tijdens mijn twee studies, namelijk Bedrijfseconomie en Accountancy, ben ik twee keer naar Zuid-Afrika gereisd voor mijn stage- en afstudeerperiode. Daar heb ik niet alleen ontzettend veel over mezelf geleerd, maar ook over procesoptimalisaties. Sindsdien ben ik nog altijd dagelijks bezig met het efficiënter inrichten van processen bij zowel klanten als mezelf.

Na werkzaam te zijn geweest bij een groot accountantskantoor kreeg ik de mogelijkheid om een klein kantoor over te nemen. Deze kans heb ik met beide handen vastgepakt en het bevalt me enorm!

Hoe ik ben begonnen

Jarenlang heb ik ambities om, net als mijn ouders, zelf ook ondernemer te worden. Tijdens mijn carrière bij een groot accountantskantoor werd ik benaderd door een klein kantoor in Damwâld. Deze eigenaar zocht een opvolger om het bedrijf voort te zetten. Dit was mijn kans om mijn ambities waar te maken.

Om de voortzetting te realiseren ben ik eerst in dienst gegaan om een vertrouwensrelatie op te bouwen met de klanten. De klanten waren enthousiast en al gauw ontstond FrisiAcc.